Kommer til Førde med nytt livsstilkurs

Publisert 09.12.2016 12:03, oppdatert 09.12.2016 12:03 - Pressemelding, Spenst Norge - tips@stottmedia.no

Kommer til Førde med nytt livsstilkurs

SPENST Norge og Berit Nordstrand har inngått et samarbeider for å tilby et nytt og spennende livsstilkurs på sine 26 treningssentre rundt om i Norge. 

Pressemelding: - Sammen skal de få enda flere nordmenn opp av sofaen og gi deKo en ny start. I samarbeid skal «En ny start» kurs tilbys fortløpende av Spenst sentre i samarbeid med lege, forfatter og motivator Berit Nordstrand.

En ny start er en metode hvor du trinn for trinn lærer deg enkle byttetriks i kostholdet, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten.

En ny start kurs skal tilbys på en rekke Spenst sentre fra januar 2017 og vil spre seg til alle Spenst sentrene i løpet av året.

Spenst kjeden ønsket å finne en samarbeidspartner innen kosthold og ernæring med en sunn tilnærming til kosthold og livsstil med program som kombinerer mat og trening på en god måte.

Samarbeidet med Berit Nordstrand vil komplementere treningssentrenes allerede brede treningstilbud, og gjøre det mulig for medlemmer og andre interessenter å få en komplett tilbud og inspirasjon innen både mat og trening.

– Tanken er at vi skal bruke hverandre for å gi felles kunder en helhetlig løsning innen trening og helse. Vi er derfor ekstra glad for at vi har fått en så god samarbeidspartner og gleder oss til å kunne tilby våre nye kurs på nyåret, sier Eirin Stuhaug Bolle, Kjedeleder i Spenst.

En ny start på resten av ditt liv

Berit Nordstrand har en visjon om at folk skal få et bedre liv gjennom enkle byttetriks i kostholdet. Spenst ønsker å være et naturlig valg for de som ønsker en aktiv og sunn livsstil. Ved å forsterke tilbudet med en samarbeidspartner innen kost og ernæring ønsker Spenst å inspirere og fokusere på gode matvalg- og treningsopplevelser.

– Vi er veldig fornøyde med innholdet i samarbeidet og gleder oss til å starte opp med kursvirksomhet på nyåret. sier Berit Nordstrand.

Noe annet som selvsagt er av største betydning helsen, er hva du putter i munnen. Men hva skal du spise, hva skal du telle, for å gi kropp og sinn den næringen de trenger for at du skal holde deg frisk, energisk og glad?

– Ikke tell kalorier, men tell smarte byggeklosser i maten du spiser. Da kan du både oppnå en mer behagelig hjernekjemi, mer energi og et bedre immunforsvar og dermed mindre sykdom og mer overskudd, sier Berit Nordstrand. 

Kurset ” En Ny Start” baserer seg på min bok med samme navnet. Den har jeg skrevet sammen med treningsekspert og forsker Ulrik Wisløff. Alt er nøye kvalitetssikret og basert på forskning.

Mitt mål med å skrive denne boken og lage kurset er å gi folk enkle metoder for å komme seg opp av sofaen og bli motivert steg for steg til å ta bra valg for å kunne bli den beste utgaven av seg selv sier Nordstrand

Berit Nordstrand

Lege, 6-barnsmor og livsnyter

Berit Nordstrand er lege, kostholdsekspert kognitiv terapeut og mor til seks barn i alderen 8 til 24 år. Berits budskap er at små hverdagsgrep kan gi deg et mer innholdsrikt og positivt liv. Berit er kjent for sitt smittsomme engasjement og sine inspirerende foredrag om hvordan gode matvalg gir bedre livskvalitet. Hun er også opptatt av at fysisk aktivitet skaper trivsel, og hvordan man kan kvitte seg med negative tanker som stjeler vår energi, men ikke bidrar til løsninger.

Spenst

26 treningssentre i Norge. Selskapet ble stiftet i 1999. Spenst tilbyr trening tilrettelagt for alle målgrupper gjennom sitt brede treningstilbud og sin tilrettelegging innen gruppe- og individuell trening.

Les også